سوپ نارنجی

در تاریخ 11 بهمن ماه 1392 نشر در سایت مادر بانو

نویسنده: معصومه کریمی گامیشان

درواقع این غذا یک جور پُتاژ ه. مواد اصلی این سوپ غلیظ، گوجه فرنگی، هویج و پیازه.

اول از همه یه پیاز متوسط رو نگینی خُرد کنید و با کره داخل قابلمه تفت بدید. دو تا سه عدد هویج رو خلالی ببرید و بعد از اینکه پیازها سبک شد، به قابلمه اضافه کنید. ۳ تا چهار عدد گوجه فرنگی درشت رو مربع مربع خُرد کنید و به محتویات قابلمه اضافه کنید. اگه هویج پخته زیاد دوست ندارید می تونید مقدار گوجه فرنگی رو بیشتر و مقدار هویج رو کمتر کنید، البته نتیجه ی کار دیگه نارنجی نیست و اسم سوپ رو باید “سوپ قرمز” گذاشت!

بعد از سه چهار دقیقه که حس کردید مواد داره نرم و سبک می شه، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و بزارید کمی خنک شه. بعد از خنک شدن، محتویات قابلمه رو با کمک همزن، میکسر و یا گوشت کوب برقی میکس کنید تا به شکل پوره دربیاد. مواد رو به داخل قابلمه برگردونید و روی حرارت قرار بدید. در این مرحله هر کاری دلتون خواست و ذائقه تون اجازه داد، انجام بدید. می تونید استاک مرغ، نخود فرنگی و یا قارچ به مواد اضافه کنید. البته من این کار رو نکردم! نمک و فلفل یادتون نره. اجازه بدید سوپ به قُل قُل بیفته و روی حرارت کم جا بیفته. می تونید مثل من به مواد سوپ، جعفری خُرد شده و کمی آبلیمو اضافه کنید. در آخر اگه براتون کالری بالای غذا مهم نبود کمی خامه به سوپ اضافه کنید و طعم دلچسبش رو تجربه کنید. نوش جان.

 

/ 0 نظر / 22 بازدید