آموزش تهیه پودینگ شکلاتی

در تاریخ 2 آبان 1392 نشر در سایت مادر بانو

نویسنده: معصومه کریمی گامیشان

اونهایی که مثل من از خوردن کاکائو لذت می برند مطمئن باشند با خوردن این پودینگ، می تونند یک دوپینگ روحی و جسمی (بدون دخالت کمیته انضباطی و محرومیت و ..) داشته باشند! آماده کردنش خیلی راحت و بی دردسره. اول بریم سراغ مواد لازممون:

*آرد گندم (بهتره از آردی که برای پخت نون سنگک استفاده می شه، تهیه کنید): شصت گرم

*شیر: دو و نیم پیمانه

*شکر: سی گرم

*کره: سی گرم

*شکلات: پنجاه گرم

اول از همه شیر و آرد و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. مایع رو باید مرتب هم بزنید. فقط کافیه یک دقیقه از هم زدن غافل بشید اونوقته که مایع ته می گیره و گلوله گلوله می شه.


بعد از چند دقیقه که مایع غلیظ شد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کره و شکلات رو بهش اضافه کنید.


مایع رو اونقدر هم بزنید تا یکنواخت شه. اگه شکلات خُرد شده باشه بهتره. من از شکلات تلخ استفاده کردم که سلیقه ایه. مایع رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و در داخل یخچال قرار بدید تا خنک شه.


پودینگ شکلاتی ما آماده است. من از کنجد، موز و شکلات خُرد شده برای تزئین روی پودینگ استفاده کردم. نوش جان.


/ 0 نظر / 86 بازدید