آموزش بافتن پاپوش و سربند

در تاریخ 29 مهر 1392 نشر در سایت مادر بانو

نویسنده: معصومه کریمی گامیشان

این مدل پاپوش جزء آسونترین روشهای بافتن پاپوشه. کار رو با زنجیره زدن (ch) شروع می کنیم. اون قدر زنجیره ببافید تا طول زنجیره هامون به حدوداً ۱۲-۱۳ سانتی متر برسه (من حدود ۳۰زنجیره زده بودم) بعد شروع می کنیم به بافتن رج ها. می تونید برای بافتن از پایه دوبل (dc) و یا سه تایی (trc) استفاده کنید. حدود ۹-۱۰ سانتی متر ببافید.

در ادامه کار وقتی تقریبا دو سوم طول مستطیلمون رو بافتید دیگه نیازی به بافتن ادامه ی رج نیست و لازمه کار رو بر گردونید و بافتن رج بعد رو ادامه بدید.

با این کار یک مستطیل کنار مستطیل ابتداییمون اضافه می شه. بافتن این قسمت رو اون قدر ادامه بدید تا به طول ۱۱-۱۲ سانتی متر برسه.

حالا از دو قسمتی که در شکل بعد نشون داده شده کار رو تا کنید:

و دو سر قسمت های تا شده رو به هم بدوزید. قسمت پایین کار رو که در واقع کف پاپوش هست رو هم بدوزید.

همون طور که در تصویر مشخصه با کمک کوک زدن و کشیدن نخ، قسمت روی پا ی پاپوش رو جمع کنید.

مستطیل کوچیکی که حاشیه اش رو با نخ زردرنگ قلاب بافی کردم رو به سمت بیرون برگردونید:

با بافتن یه مستطیل کوچیک و دوختن وسط مستطیل یک پاپیون بسازید و روی پاپوش بدوزید.

و در نهایت پاپوش آماده است:

برای بافتن سربند ۷-۸ زنجیره ببافید و به کمک پایه ی دوبل و یا سه تایی، بافتن رو در رج های بعد اون قدر ادامه بدید تا به طول دلخواه برسید. یک مستطیل بلند به دست میاد.

در دو سر مستطیل دو بند ببافید تا به کمک این دو بند، سربند روی سر ثابت بایسته.

دور تا دور سربند، کوک های ریز بدوزید و روی سربند رو با بافتن موتیف و یا گل تزئین کنید.

/ 2 نظر / 54 بازدید
پاییزفصل زیبا

ای صمیمی ای دوست گاه و بیگاه لب پنجره خاطره ام می آیی ای مهربان ای خوب، تو مرا یاد کنی یا نکنی، من به یادت هستم.......سلام دوست ارجمند بهترینها را برای شما آرزو دارم ((پاییزفصل زیبا ))[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]

گل رز

سلام خانم هنرمند هم خوشگلن هم اسون هم خوب یاد دادی و تصاویرت عالی هستن ممنون بابت اموزش [گل]