آموزش تهیه فرنی با آرد ذرت

در تاریخ 26 تیر 1392 نشر در سایت مادر بانو

نویسنده: معصومه کریمی گامیشان

این نوع فرنی برخلاف فرنی ی که با آرد برنج تهیه می شه، با آرد ذرت و تخم مرغ درست می شه و بسیار مقوی و خوشمزه و مناسب سفره های افطار هست. می تونید این جوری تهیه اش کنید:

* یک پیمانه شکر

* چهار پیمانه شیر

* سه قاشق سوپ خوری آرد ذرت

* یک عدد تخم مرغ

* یک پیمانه گلاب (اگر درصد خلوص گلاب بالا بود از نصف پیمانه گلاب استفاده کنید)

شیر رو در ظرف لعابی و یا شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.

در قابلمه ی دیگه ای تخم مرغ، آرد ذرت و شکر رو با هم مخلوط کنید تا به یک ترکیبِ شیری رنگِ یک دستی  برسیم و مخلوط حالت کشسانی پیدا کنه (توجه کنید که قابلمه روی حرارت نیست).

شیر رو به قابلمه ی دوم اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید. گلاب رو اضافه کنید و مایع رو هم بزنید تا همگون بشه.

 از اونجایی که من بدون زعفران امورات آشپزیم نمی گذره، در اینجا یک قاشق مرباخوری زعفران هم به مواد داخل قابلمه ی دوم اضافه کردم (سلیقه ایه و اگه شما نمی پسندید می تونید این کار رو انجام ندید، حتی می تونید بسته به طبعتون پودر کاکائو هم به مایع اضافه کنید).

منتظر می شیم تا مایع به قُل قُل بیفته و قوام بیاد (این انتظار به شرطی نتیجه می ده که از هم زدن غافل نشید!!).

 فرنی آماده است. من با گردوی خرد شده، دارچین و خلال پسته تزئینش کردم. نوش جان و التماس دعا.

/ 0 نظر / 27 بازدید