می نویسم تا به یاد داشته باشم..

مطالبی را که پیش تر تهیه کرده بودم، در این جا گرد آورده ام..

سوپ نارنجی

در تاریخ 11 بهمن ماه 1392 نشر در سایت مادر بانو

نویسنده: معصومه کریمی گامیشان

درواقع این غذا یک جور پُتاژ ه. مواد اصلی این سوپ غلیظ، گوجه فرنگی، هویج و پیازه.

اول از همه یه پیاز متوسط رو نگینی خُرد کنید و با کره داخل قابلمه تفت بدید. دو تا سه عدد هویج رو خلالی ببرید و بعد از اینکه پیازها سبک شد، به قابلمه اضافه کنید. ۳ تا چهار عدد گوجه فرنگی درشت رو مربع مربع خُرد کنید و به محتویات قابلمه اضافه کنید. اگه هویج پخته زیاد دوست ندارید می تونید مقدار گوجه فرنگی رو بیشتر و مقدار هویج رو کمتر کنید، البته نتیجه ی کار دیگه نارنجی نیست و اسم سوپ رو باید “سوپ قرمز” گذاشت!

بعد از سه چهار دقیقه که حس کردید مواد داره نرم و سبک می شه، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و بزارید کمی خنک شه. بعد از خنک شدن، محتویات قابلمه رو با کمک همزن، میکسر و یا گوشت کوب برقی میکس کنید تا به شکل پوره دربیاد. مواد رو به داخل قابلمه برگردونید و روی حرارت قرار بدید. در این مرحله هر کاری دلتون خواست و ذائقه تون اجازه داد، انجام بدید. می تونید استاک مرغ، نخود فرنگی و یا قارچ به مواد اضافه کنید. البته من این کار رو نکردم! نمک و فلفل یادتون نره. اجازه بدید سوپ به قُل قُل بیفته و روی حرارت کم جا بیفته. می تونید مثل من به مواد سوپ، جعفری خُرد شده و کمی آبلیمو اضافه کنید. در آخر اگه براتون کالری بالای غذا مهم نبود کمی خامه به سوپ اضافه کنید و طعم دلچسبش رو تجربه کنید. نوش جان.

 

   + معصومه کریمی گامیشان ; ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ ; جمعه ۱۱ بهمن ۱۳٩٢
comment نظرات ()