می نویسم تا به یاد داشته باشم..

مطالبی را که پیش تر تهیه کرده بودم، در این جا گرد آورده ام..

دمنوش به

در تاریخ 6 دی 1392 نشر در سایت مادر بانو

نویسنده: معصومه کریمی گامیشان

این دمنوش علاوه بر خواصی که داره، عطر و طعم مطبوعی هم داره. راحت هم آماده می شه. اول از همه میوه ی به رو خوب بشویید و به قطعات کوچیک (هر چی ریزتر، بهتر تر) خرد کنید. می تونید رنده ی درشت کنید و یا با غذاساز خردش کنید.

تکه های خرد شده ی به رو روی یک سینی پهن کنید و روش یک دستمال نازک و تمیز پهن کنید. سینی رو روی رادیاتور یا بخاری بزارید تا تکه های میوه خشک بشند. هر از گاهی تکه ها رو هم بزنید تا یکنواخت خشک بشند. وقتی خشک شدند، توی ماهیتابه بریزیدشون و روی حرارت تفت بدید تا قهوه ای رنگ بشند. تفت دادن باعث می شه رنگ دمنوش قرمز شه.

می تونید داخل ظرف شیشه ای دربسته نگهداریشون کنید. دم کردنش راحته و مثل چای آماده می شه. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می کشه تا دم بکشه. نوش جان.

   + معصومه کریمی گامیشان ; ٦:۳٥ ‎ق.ظ ; شنبه ٧ دی ۱۳٩٢
comment نظرات ()